Digital Interface Designer

Apply now

Digital Interface Designer

Us Media is op zoek naar een Digital Interface Designermet enkele jaren werkervaring en een indrukwekkend portfolio

Ben jij een digital designer met een speciale voorliefde voor UI design dan bieden wij jou een prachtige kans.

Je bent onderdeel van een multidisciplinair team wat samen met onze opdrachtgevers en partners geweldig digitaal werk bedenkt en ontwikkelt.

Zo'n team bestaat uit creatieven en techneuten met ieder eigen specialismen maar met een gemeenschappelijke verantwoordelijkheid en passie om binnen de beschikbare tijd en middelen het mooiste werk te maken.

Wat we vragen

Binnen het team ben je verantwoordelijk voor het ontwerp van de User Interfaces en de totale UX van onze digitale projecten. Dat doe je bij voorkeur in Sketch, maar je met natuurlijk ook een master met Photoshop en Illustrator.

Daarnaast ben je uiteraard in staat om de interactie binnen je eigen visueel ontwerp te prototypen, hetzij in een tool als Invision of beter nodig: direct in HTML/CSS.

Je werkt met oog voor detail, kwaliteit en communiceert en presenteert helder. Je neemt nadrukkelijk verantwoordelijkheid voor je eigen werk.

Gedurende de looptijd van het project bewaak je de visuele kwaliteit van het digitale product om zo het maximale resultaat te halen binnen de beschikbare tijd.

Je bent bedreven in de nieuwste design trends, tools en je experimenteert graag. Je bent niet bang om dingen weg te gooien om daar van te leren en jezelf te verbeteren.

Je vind het leuk om samen in een team te werken en met klanten te sparren op zoek naar de beste oplossing. Met jouw enthousiasme stimuleer en motiveer je de mensen om je heen om een nog beter product op te leveren.

Us Media

In alles wat we doen combineren we technologie met design en dit alles doen we met het doel om onze klant te helpen de (eind)gebruiker een geweldige ervaring te geven.

Onze klanten bestaan uit startups, multinationals, politieke partijen, fundraisers, entrepreneurs, kleine merken, grote merken, online retailers en NGOs. De gemeenschappelijke factor is de wil om te innoveren.

Wij vinden dat je altijd moet blijven leren en je opgedane kennis wilt delen. Us Media is een inspirerende en stimulerende omgeving waar talent zich vrij kan ontwikkelen.

Us Media biedt jou de open, inspiratievolle omgeving die jij zoekt. Samen creëren wij een cultuur waarin hard werken en plezier hebben samenkomen.