Full Stack Designer

Apply now

Full Stack Designer

Us Media is op zoek naar een Full Stack designer, met enkele jaren werkervaring op zak.

Als jij een belangrijke stempel wilt drukken op het hele digitale ontwerp proces, van het leiden van workshops tot de creatie van een visueel ontwerp en van wireframing tot HTML/CSS prototyping, dan bieden wij jou een prachtige kans.

Je bent onderdeel van een multidisciplinair team wat samen met onze opdrachtgevers en partners geweldig digitaal werk bedenkt en ontwikkelt.

Een dergelijk team bestaat uit creatieven en techneuten met ieder eigen specialismen maar met een gemeenschappelijke verantwoordelijkheid en passie om binnen de beschikbare tijd en middelen het mooiste werk te maken.

Wat we vragen

Binnen het team neem je de lead in het ontwerp proces, via een Full Stack benadering. Met workshops en door te praten met de eindgebruiker(s) - waarbij je zelf het voortouw neemt - vertaal je de verschillende eisen en wensen van alle betrokkenen naar wireframes en een visueel ontwerp en online styleguide.

Daarnaast ben je in staat om de interactie binnen je eigen visueel ontwerp, in overleg met techneuten uit je team, in HTML/CSS te prototypen.

Hieronder een schematische weergave van hoe wij jouw rol zien:

Je werkt met oog voor detail, communiceert helder en neemt verantwoordelijkheid voor de oplossing die je mede hebt bedacht. Als een ontwikkelaar vragen heeft over de werking van- of het idee achter een bepaalde oplossing dan zorg jij voor het antwoord.

Gedurende de looptijd van het project bewaak je de visuele kwaliteit van het digitale product om zo het maximale resultaat te halen binnen de beschikbare tijd.

Je bent bedreven in de nieuwste design trends, tools en je experimenteert graag. Je bent niet bang om dingen weg te gooien om daar van te leren en jezelf te verbeteren.

Je vind het leuk om samen in een team te werken en met klanten te sparren op zoek naar de beste oplossing. Met jouw enthousiasme stimuleer en motiveer je de mensen om je heen om een nog beter product op te leveren.

Us Media

In alles wat we doen combineren we technologie met design en dit alles doen we met het doel om onze klant te helpen de (eind)gebruiker een geweldige ervaring te geven.

Onze klanten bestaan uit startups, multinationals, politieke partijen, fundraisers, entrepreneurs, kleine merken, grote merken, online retailers en NGOs. De gemeenschappelijke factor is de wil om te innoveren.

Wij vinden dat je altijd moet blijven leren en je opgedane kennis wilt delen. Us Media is een inspirerende en stimulerende omgeving waar talent zich vrij kan ontwikkelen.

Us Media biedt jou de open, inspiratievolle omgeving die jij zoekt. Samen creëren wij een cultuur waarin hard werken en plezier hebben samenkomen.