Part-time Digital Designer

Apply now

digital designer  (part-time)

Op zoek naar een vaste basis zodat je tijd overhoud voor andere werkzaamheden? Wij zoeken een part-time Digital Designer met ruime werkervaring en een indrukwekkend portfolio.

Als digital designer ben je onderdeel van een multidisciplinair team dat samen met onze opdrachtgevers en partners geweldig digitaal werk bedenkt en ontwikkelt.

Zo'n team bestaat uit creatieven en techneuten met ieder eigen specialismen maar met een gemeenschappelijke verantwoordelijkheid en passie om binnen de beschikbare tijd en middelen het mooiste werk te maken.

Wat we vragen

Je bent twee à drie vaste dagen per week beschikbaar, omdat je onderdeel wordt van een team.

Je werkt met oog voor detail en bent goed in staat ontwerp keuzes te onderbouwen. Je neemt nadrukkelijk verantwoordelijkheid voor je eigen werk. 

Je bent bedreven in de nieuwste design trends, tools en je experimenteert graag. Je bent niet bang om dingen weg te gooien om daar van te leren en jezelf te verbeteren.

Je vind het leuk om samen in een team te werken en met klanten te sparren op zoek naar de beste oplossing, maar kan ook goed zelfstandig werken. Met jouw enthousiasme stimuleer en motiveer je de mensen om je heen om een nog beter product op te leveren.

De baan

Binnen het team ben je verantwoordelijk voor het interactie- en visueel ontwerp van onze projecten.  

Je begrijpt als geen ander dat de gebruikers van jouw ontwerp op allerlei verschillende devices met de applicatie zullen interacteren.

Je werkt bij voorkeur in Sketch, maar waar nodig pak je Photoshop erbij. 

Gedurende de looptijd van het project bewaak je de visuele kwaliteit van het digitale product om zo het maximale resultaat te halen binnen de beschikbare tijd.

Daarnaast ben je in staat om de interactie binnen je eigen visueel ontwerp te prototypen, bijvoorbeeld in een tool als Invision of beter nodig: direct in HTML/CSS.

Us Media

In alles wat we doen combineren we technologie met design en dit alles doen we met het doel om onze klant te helpen de (eind)gebruiker een geweldige ervaring te geven.

Onze klanten bestaan uit startups, multinationals, politieke partijen, fundraisers, entrepreneurs, kleine merken, grote merken, online retailers en NGOs. De gemeenschappelijke factor is de wil om te innoveren.

Us Media biedt jou de open, inspiratievolle omgeving die jij zoekt. Samen creëren wij een cultuur waarin hard werken en plezier hebben samenkomen.