Front-end Developer

Solliciteer nu

Front-end Developer

Us Media is op zoek naar front-end koning(in) met een beetje werkervaring en een enorme ambitie en talent om veel in korte tijd te leren

FULL-TIME · AMSTERDAM

Je bent onderdeel van een multidisciplinair team wat samen met onze opdrachtgevers en partners geweldig digitaal werk bedenkt en ontwikkelt.

Een dergelijk team bestaat uit creatieven en techneuten met ieder eigen specialismen maar met een gemeenschappelijke verantwoordelijkheid en passie om binnen de beschikbare tijd en middelen het mooiste werk te maken.

Wat we vragen

Gedurende de looptijd van het project ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling- en bewaak je de kwaliteit en performance van de front-end van onze online oplossingen. 

Je zorgt er uiteraard voor dat deze cross-browser en cross-device optimaal functioneert.

Je hebt op zijn minst affiniteit met design en transities, want samen met de full stack designer ben je primair verantwoordelijk voor de user experience.

Je doet dit met een gezond gevoel voor detail en kwaliteit binnen onze (agile) werkprocessen en technology stack maar schroomt ook niet verbeteringen hierin aan te dragen in developer meetings.

Je bent ervaring met de volgende front-end technologieën:

  • CSS3 / HTML5
  • JavaScript frameworks als Angular of React

  • Less / Sass
  • Developer workflow met behulp van Grunt of Gulp.

Je werkt actief en op eigen initiatief aan je kennisniveau. Je volgt de laatste ontwikkelingen op de voet en experimenteert graag met nieuwe technologie. Je bent niet bang om dingen te breken om zo te leren en verbeteren.

Je vind het leuk om samen in een team te werken en met klanten te sparren op zoek naar de beste oplossing. Met jouw enthousiasme stimuleer en motiveer je de mensen om je heen om een nog beter product op te leveren.

Us Media

In alles wat we doen combineren we technologie met design en dit alles doen we met het doel om onze klant te helpen de (eind)gebruiker een geweldige ervaring te geven.

Onze klanten bestaan uit startups, multinationals, politieke partijen, fundraisers, entrepreneurs, kleine merken, grote merken, online retailers en NGOs. De gemeenschappelijke factor is de wil om te innoveren.

Wij vinden dat je altijd moet blijven leren en je opgedane kennis wilt delen. Us Media is een inspirerende en stimulerende omgeving waar talent zich vrij kan ontwikkelen.

Us Media biedt jou de open, inspiratievolle omgeving die jij zoekt. Samen creëren wij een cultuur waarin hard werken en plezier hebben samenkomen.