full stack designer

Solliciteer nu

full stack designer

Us Media is op zoek naar een Full Stack designer met enkele jaren werkervaring. Iemand die net zo warm wordt van een mooi ontwerp als van robuuste code. 

Als full stack designer druk jij een belangrijke stempel op het hele digitale ontwerp proces. Van het stellen van de juiste vragen aan onze klanten tot het maken van een visueel ontwerp. Ook ben je in staat om met veel gevoel voor interactie- en animatie een ontwerp te vertalen naar degelijke code.

wat we vragen

Binnen het team neem je de lead in het ontwerp proces. Door te praten met klanten, eindgebruiker(s) en techneuten - en je ideeën steeds te toetsen - werk je toe naar een visueel (interactie) ontwerp. Mobile first!

Daarnaast ben je in staat om zelf je ontwerp te vertalen naar robuuste HTML/CSS. Soms ondersteund door front-end developers.

Hieronder een schematische weergave van hoe wij jouw rol zien:

Je werkt met oog voor detail, communiceert helder en neemt verantwoordelijkheid voor de oplossing die je mede hebt bedacht. Als iemand vragen heeft over de werking van- of het idee achter een bepaalde oplossing dan zorg jij voor het antwoord.

Gedurende de looptijd van het project bewaak je de visuele kwaliteit van het digitale product om zo het maximale resultaat te halen binnen de beschikbare tijd.

Je bent bedreven in de nieuwste design trends, tools en je experimenteert graag. Je bent niet bang om dingen weg te gooien om daar van te leren en jezelf te verbeteren.

Je vind het leuk om samen in een team te werken en met klanten te sparren op zoek naar de beste oplossing. Met jouw enthousiasme stimuleer en motiveer je de mensen om je heen om een nog beter product op te leveren.

us media

In alles wat we doen combineren we technologie met design en dit alles doen we met het doel om onze klant te helpen de (eind)gebruiker een geweldige ervaring te geven.

Onze klanten bestaan uit startups, multinationals, politieke partijen, fundraisers, entrepreneurs, kleine merken, grote merken, online retailers en NGOs. De gemeenschappelijke factor is de wil om te innoveren.

Wij vinden dat je altijd moet blijven leren en je opgedane kennis wilt delen. Us Media is een inspirerende en stimulerende omgeving waar talent zich vrij kan ontwikkelen.

Us Media biedt jou de open, inspiratievolle omgeving die jij zoekt. Samen creëren wij een cultuur waarin hard werken en plezier hebben samenkomen.