front-end developer

  • Amsterdam, Nederland

front-end developer

Functieomschrijving

Us Media is op zoek naar een front-end koning(in) met ongeveer twee jaar werkervaring en de ambitie om in korte tijd veel te leren.

 

Je wordt onderdeel van een multidisciplinair team wat samen met onze opdrachtgevers en partners geweldig digitaal werk bedenkt en ontwikkelt.

 

Zo'n team bestaat uit diverse specialisten, maar met een gemeenschappelijke verantwoordelijkheid en passie om binnen de beschikbare tijd en middelen het mooiste werk te maken.

 

jij

Je bent verantwoordelijk voor de (door)ontwikkeling, kwaliteit en performance van de front-end binnen onze projecten. 

 

Je hebt op zijn minst affiniteit met design en animaties, want samen met de designer ben je primair verantwoordelijk voor de user experience.

 

Je doet dit met een gezond gevoel voor detail en kwaliteit binnen onze (agile) werkprocessen en technology stack maar schroomt ook niet verbeteringen hierin aan te dragen in developer meetings.

 

Je werkt actief en op eigen initiatief aan je kennisniveau. Je volgt de laatste ontwikkelingen op de voet en experimenteert graag met nieuwe technologie. Je bent niet bang om dingen te breken om zo te leren en verbeteren.

 

Je vindt het leuk om samen in een team te werken en met klanten te sparren op zoek naar de beste oplossing. Met jouw enthousiasme stimuleer en motiveer je de mensen om je heen om een nog beter product op te leveren

 

us media

In alles wat we doen combineren we technologie met design en dit alles doen we met het doel om onze klant te helpen de (eind)gebruiker een geweldige ervaring te geven.

 

Onze klanten bestaan uit startups, multinationals, politieke partijen, fundraisers, entrepreneurs, kleine merken, grote merken, online retailers en NGOs. De gemeenschappelijke factor is de wil om te innoveren.

 

Wij vinden dat je altijd moet blijven leren en je opgedane kennis wilt delen. Us Media is een inspirerende en stimulerende omgeving waar talent zich vrij kan ontwikkelen.

 

Vereisten

Je wordt erg blij van de volgende technieken en kan ons meerdere projecten laten zien waaruit dit blijkt:

  • SCSS / CSS (BEM)
  • HTML5
  • Typescript/Javascript
  • Angular
  • Werken met API's


Acquisitie door vacaturesites of werving & selectiebureaus wordt niet op prijs gesteld.