praktijk- of afstudeerstage

  • Amsterdam, Nederland

praktijk- of afstudeerstage

Functieomschrijving

Us Media is altijd op zoek naar getalenteerde studenten voor praktijk- of afstudeerstage. Je kan bij Us Media meewerken in productieteams of ons inspireren met jouw onderzoek. Vooraf bespreken we jouw leerdoelen en matchen die met jouw werkzaamheden. Als je de lat hoog legt en nooit klaar bent met leren: 

Us Media is the place.


Samen maken we innovatieve webapplicaties, online tools en platforms. In 20 jaar hebben we honderden start-ups, multinationals, overheden, ngo’s, ondernemers en brand owners geholpen hun impact te vergroten.

stage bij us

Tijdens je stage werk je in een team; met collega's en klanten sparren op zoek naar de beste oplossing. Je werkt nauw samen met strategen, ui/x designers, technische collega’s en onze klanten. Je loopt minimaal 3 maanden en minimaal 4 dagen per week stage. 

Vereisten

stage front-end developer 

Code-talent met enthousiasme voor vernieuwende (front-end) technologieën. 


Je werkt actief en op eigen initiatief aan je kennisniveau. Je volgt de laatste ontwikkelingen op de voet en experimenteert graag met nieuwe technologie. Je bent niet bang om dingen te breken om zo te leren en verbeteren


Je bent enthousiast over de volgende front-end technologieën en je hebt een drive om je hier tijdens je stage verder in te ontwikkelen:

  • CSS3 / HTML5 / JavaScript
  • Node.JS
  • Angular