Senior Front-end Developer

Solliciteer nu

Senior Front-end Developer

Us Media is op zoek naar een ervaren front-end koning(in) die onze teams naar nieuwe hoogten zal stuwen op het gebied van kwaliteit en innovatie

FULL-TIME · AMSTERDAM

Je bent onderdeel van een multidisciplinair team wat samen met onze opdrachtgevers en partners geweldig digitaal werk bedenkt en ontwikkelt.

Zo’n team bestaat uit creatieven en techneuten met ieder eigen specialismen maar met een gemeenschappelijke verantwoordelijkheid en passie om binnen de beschikbare tijd en middelen het mooiste werk te maken.

Wat we vragen

Jij zorgt voor de algehele kwaliteit en innovaties van onze front-end output en borgt dit organisatie breed door bijv. het geven van interne presentaties en het signaleren van kansen bij onze lopende- en toekomstige projecten. Ook ondersteun je minder ervaren collega’s bij de implementaties.

Gedurende de looptijd van het project ben je eindverantwoordelijk voor de ontwikkeling- en bewaak je de kwaliteit en performance van de front-end van onze oplossingen binnen onze (agile) werkprocessen en technology stack en draagt verbeteringen pro-actief aan.

Je bent communicatief, secuur en kan je beslissingen goed onderbouwen in teams waar ook klanten en andere partners onderdeel van zijn.

Je hebt verstand van- en gevoel voor design en transities, want samen met de designer ben je primair verantwoordelijk voor de user experience.

Je hebt ruime ervaring met de volgende front-end technologieën maar kan er vast ook zelf een paar noemen waarvan jij vind dat ze in dit rijtje ontbreken:

  • CSS3 / HTML5
  • JavaScript frameworks als Angular of React

  • Less / Sass
  • Developer workflow met behulp van Grunt of Gulp.

Je werkt actief en op eigen initiatief aan je kennisniveau en weet hoe je deze kennis over kan dragen. Je volgt de laatste ontwikkelingen op de voet en experimenteert graag met nieuwe technologie. Je bent niet bang om dingen te breken om zo te leren en verbeteren.

Je vind het leuk om samen in een team te werken en met klanten te sparren op zoek naar de beste oplossing. Met jouw enthousiasme stimuleer en motiveer je de mensen om je heen om een nog beter product op te leveren.

Us Media

In alles wat we doen combineren we technologie met design en dit alles doen we met het doel om onze klant te helpen de (eind)gebruiker een geweldige ervaring te geven.

Onze klanten bestaan uit startups, multinationals, politieke partijen, fundraisers, entrepreneurs, kleine merken, grote merken, online retailers en NGOs. De gemeenschappelijke factor is de wil om te innoveren.

Wij vinden dat je altijd moet blijven leren en je opgedane kennis wilt delen. Us Media is een inspirerende en stimulerende omgeving waar talent zich vrij kan ontwikkelen.

Us Media biedt jou de open, inspiratievolle omgeving die jij zoekt. Samen creëren wij een cultuur waarin hard werken en plezier hebben samenkomen.